Pentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru friptura.
Bors delicios de iepure vanatPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait.
Varza rosie cu bait de otetPentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.
Salata de popinci cu morcoviPentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de ghimbir si...
Salata de sfecla rosieSalata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
Salata de sfecla si ciuperciPentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolliPentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa,...
Friptura de vita marinata cu vinMarinata din peste este o mancare cu peste delicios. Pestele se curata, se portioneaza, apoi se pune intr-o cratita peste...
Marinata din pesteAcest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume. Pieptul de pui...
Pui iutePentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...
Bait pentru carne de iepureGasca se pune in bait 24 ore. Separat, se toaca ficatul fin si se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in prealabil, cu...
Gasca fripta cu orezCapul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de...
Cap de mistretSalele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi...
Friptura de caprioara cu garnitura de pereSe curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...
Pulpa prajita de caprioaraCeapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si...
Placinta cu carne de vanatSe prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la...
Iepure pregatit sasestePulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt...
Iepure cu sosMorcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si...
Bait cu morcovi, ceapa si vinMorcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si...
bait cu morcoviFriptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu...
Friptura de caprioara cu galbioriInainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate ingredientele date,...
Pulpa de mistret cu afineSe fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...
Saramura de puiSe fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...
Saramura de puiCarnea de iepure se tine la bait circa 12 ore, se zvanta, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala si se...
Iepure cu ciuperciSe taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel mult 2...
Rulada de cotlet cu pasta de miciIepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la...
Rasol in bors de iepure impanatPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiSe prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox....
Spinare de batal la gratarDupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu...
Bors de iepure vinat