bait

Borsuri

Bors delicios de iepure vanat

Pentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru friptura.

Bors delicios de iepure vanat
Saslac de miel (Frigarui)
Retete de Pasti

Saslac de miel (Frigarui)

Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...

Saslac de miel (Frigarui)
Bait pentru carne de vanat
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Muraturi simple

Varza rosie cu bait de otet

Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait.

Varza rosie cu bait de otet
Conserve de iarna

Salata de popinci cu morcovi

Pentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.

Salata de popinci cu morcovi
Muraturi simple

Salata de sfecla rosie

Pentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de ghimbir si...

Salata de sfecla rosie
Muraturi simple

Salata de sfecla si ciuperci

Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.

Salata de sfecla si ciuperci
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Mancaruri cu vanat

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Friptura de vita marinata cu vin
Mancaruri cu carne

Friptura de vita marinata cu vin

Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa,...

Friptura de vita marinata cu vin
Mancaruri cu peste

Marinata din peste

Marinata din peste este o mancare cu peste delicios. Pestele se curata, se portioneaza, apoi se pune intr-o cratita peste...

Marinata din peste
Pui iute
Mancaruri cu carne

Pui iute

Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume. Pieptul de pui...

Pui iute
Sosuri albe

Bait pentru carne de iepure

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...

Bait pentru carne de iepure
Mancaruri cu carne

Gasca fripta cu orez

Gasca se pune in bait 24 ore. Separat, se toaca ficatul fin si se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in prealabil, cu...

Gasca fripta cu orez
Mancaruri cu vanat

Cap de mistret

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de...

Cap de mistret
Mancaruri cu carne

Friptura de caprioara cu garnitura de pere

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi...

Friptura de caprioara cu garnitura de pere
Mancaruri cu vanat

Pulpa prajita de caprioara

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...

Pulpa prajita de caprioara
Mancaruri cu vanat

Placinta cu carne de vanat

Ceapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si...

Placinta cu carne de vanat
Mancaruri cu vanat

Iepure pregatit saseste

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la...

Iepure pregatit saseste
Mancaruri cu vanat

Iepure cu sos

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt...

Iepure cu sos
Bait cu morcovi, ceapa si vin
Mancaruri cu cartofi

Bait cu morcovi, ceapa si vin

Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si...

Bait cu morcovi, ceapa si vin
bait cu morcovi
Mancaruri cu legume

bait cu morcovi

Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si...

bait cu morcovi
Friptura de caprioara cu galbiori
Mancaruri cu vanat

Friptura de caprioara cu galbiori

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu...

Friptura de caprioara cu galbiori
Mancaruri cu vanat

Pulpa de mistret cu afine

Inainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate ingredientele date,...

Pulpa de mistret cu afine
Mancaruri cu carne

Saramura de pui

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...

Saramura de pui
Mancaruri cu carne

Saramura de pui

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...

Saramura de pui
Mancaruri cu ciuperci

Iepure cu ciuperci

Carnea de iepure se tine la bait circa 12 ore, se zvanta, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala si se...

Iepure cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Rulada de cotlet cu pasta de mici

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel mult 2...

Rulada de cotlet cu pasta de mici
Mancaruri cu vanat

Rasol in bors de iepure impanat

Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la...

Rasol in bors de iepure impanat
Mancaruri cu carne

Ananas cu pui

Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...

Ananas cu pui
Mancaruri cu carne

Spinare de batal la gratar

Se prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox....

Spinare de batal la gratar
Borsuri

Bors de iepure vinat

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu...

Bors de iepure vinat