31
Se spala capsunile si se curata de codite. Se pun in bolul mixerului si se fac piure. Se stoarce din piure 100 ml
detalii rețetă—Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o
detalii rețetă—Se taie fructele feliute si se lasa la macerat in rom. Se face un sos alb, foarte legat, din unt, faina, lapte si
detalii rețetă—Se pune laptele la fiert si, cind da in clocot, se face focul mic si se adauga malaiul umezit citeva minute in apa
detalii rețetă—Se unge o cratita smaltuita sau o forma de Iena cu un strat gros margarina sau unt si se tapeteaza cu un strat gros
detalii rețetă—Se unge o forma de chec si se presara cu zahar. Se da in fiert laptele cu zahar vanilat, se adauga grisul si se
detalii rețetă—Se fierb fructele (mere, pere sau piersici etc), cu 150 gr. zahar si putina apa pina scad. Se asaza intr-un vas
detalii rețetă—