Retete "carne de pasare"


Salata de telina cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se

detalii rețetă—

Salata de telina cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un

detalii rețetă—

Salata de andive cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie

detalii rețetă—

Supa din carne de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si

detalii rețetă—

Ostropel oltenesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In

detalii rețetă—

Rulouri cu pui si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea

detalii rețetă—

Supa de pasare cu galuste de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa ce s-a

detalii rețetă—

Prune cu carne de pasare sau de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se

detalii rețetă—

Salata cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu

detalii rețetă—

Sos anghemaht

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamiie si felii de lamiie

detalii rețetă—

Gutui cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate. Se

detalii rețetă—

Supa cu brinza supa de carne de vita sau pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade brinza in castronul de supa si se toarna peste ea supa

detalii rețetă—