Retete "carne de pasare"


Caise cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pasarea taiata bucati se inabusa si se lasa apoi sa fiarba cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce carnea este

detalii rețetă—

Salata de carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in

detalii rețetă—

Spanac cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in

detalii rețetă—

Ciorba taraneasca cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In

detalii rețetă—

Coltunasi cu carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Din faina, oua, lapte si sare se prepara un aluat ca pentru taitei, care se lasa sa stea, acoperit cu un servet,

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se

detalii rețetă—

Carne de pasare cu smintina si ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1

detalii rețetă—

Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Puiul curatat si spalat se pune la fiert intreg, in apa rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza

detalii rețetă—

Salata de vara cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de

detalii rețetă—

Crochete din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se aleg rosii mijlocii si foarte proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul,

detalii rețetă—

Pilaf de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc

detalii rețetă—