Retete "cartofi umpluti"


Cartofi umpluti cu cascaval si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac de-a lungul cartofului,

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu carne si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se inabusa ceapa bine, se adauga orezul, apa fierbinte si grasime. Se fierbe orezul pe jumatate. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Cartofii fierti in coaja, se curata si se scobesc. Miezul scos se zdrobeste bine cu furculita, se amesteca cu untul

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Cartofii se curata si se fierb intregi in apa cu sare avind grija sa nu se zdrobeasca. Se taie apoi in jumatati pe

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu

detalii rețetă—

Cartofi copti umpluti cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac in lungul cartofului. Se

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 

Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se

detalii rețetă—

Cartofi umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se dau prin masina de tocat carnea, verdeata, se toaca fin ceapa si se aureste putin in ulei fierbinte. Se pune

detalii rețetă—

Cartofi copti umpluti cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se coc cartofii, se lasa in coaja, se scobeste o parte din miez si se umplu cu sunca tocata, miezul scos si untul.

detalii rețetă—