44
Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita.
detalii rețetă—O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
detalii rețetă—Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu
detalii rețetă—O ciorba cu multe....multe legume calite!
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este unul din acele preparate. Imi place s-o pregatesc cu tarhon, ceva nu atat de obisnuit la
detalii rețetă—Ciorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba delicioasa, cu multe radacinoase si chiftelute de carne si orez.
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este o ciorba delicioasa si satioasa, poate fi consumata ca atare sau alaturi de ardei iuti.
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba cu chiftele de carne. O ciorba consistenta, potrivita pentru masa de
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana
detalii rețetă—Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.
detalii rețetă—Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu
detalii rețetă—Ciorba de perisoare este unul din acele preparate. Imi place s-o pregatesc cu tarhon, ceva nu atat de obisnuit la
detalii rețetă—