43
Ciorba cu perisoare a la grec este o mancare romaneasca delicioasa. Pentru a pregati aceasta ciorba de perisoare
detalii rețetă—Pentru ciorba de perisoare cu zeama de varza carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata
detalii rețetă—Pentru ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un
detalii rețetă—Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita
detalii rețetă—Ciorba de dovlecei umpluti este o ciorba de perisoare cu legume delicioasa si consistenta. Se pun la fiert un
detalii rețetă—Ciorba de perisoare cu legume si smantana este o supa delicioasa si consistenta. Se pune la fiert intr-o oala cu
detalii rețetă—Ciorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si
detalii rețetă—Taiem zarzavaturile rondele, usturoiul se rade. Se pune ulei in oala si se calesc zarzavaturile si usturoiul. Se
detalii rețetă—Se dau prin razatoare morcovii rosia si ardeiul se pun la fiert se adauga sare pentru perisoare se amesteca carnea
detalii rețetă—Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza
detalii rețetă—Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de
detalii rețetă—Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati
detalii rețetă—