43
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei
detalii rețetă—Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu
detalii rețetă—Se fierbe zeama de varza impreuna cu ½ -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina
detalii rețetă—Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam
detalii rețetă—Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez
detalii rețetă—Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se
detalii rețetă—Se fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de
detalii rețetă—