48
Gososarii in sos de mustar si bulion este o alternativa delicioasa si inedita la clasicii gogosari in otet.
detalii rețetă—Chimichurri e un sos de care pot sa zic ca m-am indragostit. E asa de aromat si colorat ca pur si simplu il ador.
detalii rețetă—Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu
detalii rețetă—Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se
detalii rețetă—Rosiile la borcan sunt conserve foarte utile in timpul iernii. Se taie rosii spalate in sferturi. Se aseaza in
detalii rețetă—Vinetele conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 5 kg vinete, 3 lg sare si
detalii rețetă—Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de 3 kg ardei kapia, 2 kg
detalii rețetă—Pentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei,
detalii rețetă—Sfecla conservata cu chimen este deliciosa. Pnetru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg sfecla, 6 lg
detalii rețetă—Salata ruseasca cu gogonele este delicioasa. Pentru a prepara aceasta salata aveti nevoie de 3 kg gogonele, 1.5 kg
detalii rețetă—Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg
detalii rețetă—Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana
detalii rețetă—