Retete "conserve de fructe"


Prajitura Hawaii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. Turnam continutul conservei intr-o sita si lasam sa se scurga bine sucul intru-n alt recipient. 2. Taiem

detalii rețetă—

Struguri murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Strugurii murati pot fi o surpriza foarte placuta pentru oaspetii dumneavoastra. Poate fi o alternativa foarte buna

detalii rețetă—

Razatura de lamaie a la Mircea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu

detalii rețetă—

Peltea de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru peltea de mere se aleg mere Renete, sau mere cretesti, rosii si cu miezul mai tare. Cele fainoase se sfarama

detalii rețetă—

Dulceata delicioasa de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata de portocale se aleg portocale anume de dulceata, cu coaja groasa si potrivit de mari. Se rade

detalii rețetă—

Dulceata de cirese albe cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata de cirese albe aveti nevoie de o farfurie adanca, plina cu varf, de cirese fara samburi, zahar

detalii rețetă—

Dulceti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dulcetile se pregatesc in tingire speciala, care nu se intrebuinteaza la altceva. Trebuie observat cu multa grija

detalii rețetă—

Pasta de gutui (Chitonoaga)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pasta de gutui se spala gutuile, de preferinta mici, se taie in patru, se scoate casuta cu samburi si se pun

detalii rețetă—

Marmelada gustoasa de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de portocale se aleg portocale mari cu coaja groasa, se spala si se sterg.

detalii rețetă—

Marmelada delicioasa de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Marmelada delicioasa de pere se face la fel ca marmeleda de mere. Se poate face si amestecata din pere si mere.

detalii rețetă—

Marmelada delicioasa de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se

detalii rețetă—

Magiun (povidla)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru magiun (povidla) se spala prune bine coapte, se scurg de apa si se scot samburii. Se pun in tingirea de

detalii rețetă—