67
Pentru marmelada de prune se curata prunele de coaja si se scot samburii. Se pun in tingirea de dulceata impreuna
detalii rețetă—Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand
detalii rețetă—Pentru dulceata de prune coapte se curata de pielite o farfurie adanca plina de prune nu prea coapte. Prunele se
detalii rețetă—Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron
detalii rețetă—Marmelada de zmeura este delicioasa si are o aroma deosebita. Acesta se face la fel cu marmelada de capsuni. Veti
detalii rețetă—Marmelada de fragi este usor de facut si este foarte gutoasa. Aceata se face la fel ca cea de capsuni. Veti avea
detalii rețetă—Pentru marmelada de capsuni se pun intrun castron, un strat de capsuni, unul de zahar tos sau pisat si asa mai
detalii rețetă—