Trebuie sa incercati aceasta reteta de aperitive de sarbatoarecu branza: cornete pufoase de paine umplute cu o bunatate de...
Aperitiv de sarbatoare cu crema de branza Ceva FinPentru sandviciuri asortate cu salam si sunca pe feliile de franzela unse cu unt se asaza cornete facute din felii de salam...
Sandviciuri asortate cu salam si suncaDupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca...
Cornete delicioaseSe bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta...
Cornete umpluteSe freaca 3 oua intregi cu greutatea lor de zahar, pana se fac ca o crema. Se adauga faina fina si migdalele macinate, si...
Cornete cu friscaFeliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se...
Cornete de parizer umpluteSe freaca untul cu zaharul si oul, se adauga apoi vinul, romul, uleiul si la urma faina. Se framinta un aluat potrivit de...
Cornete cu frisca sau cremaPe feliile de franzela unse cu unt se asaza cornete facute din felii de salam umplute cu sunca taiata marunt. Sunca poate fi...
Sandviciuri asortateSe face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste...
CorneteIntr-un castron foarte curat, se bat albusurile, se adauga zaharul si romul pina cind spuma se tine de tel. Se adauga...
Cornete cu nuca