Retete "crema de cafea"


Tort de alune cu crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prajiti alunele intr-o tigaie uscata. Macinati-le cat mai marunt. Separati albusurile de galbenusuri.

detalii rețetă—

Tort de castane cu crema de ciocolata si cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si

detalii rețetă—

Crema de cafea cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se dizolva cafeaua in lapte. Se bate albusul de ou pina devine spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca apoi cu

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca mierea usor incalzita cu zaharul. Se adauga ouale, bicarbonatul amestecat cu zeama de lamiie si faina. Se

detalii rețetă—

Trufe cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si

detalii rețetă—

Tort de piscoturi cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in

detalii rețetă—

Tort de albus cu crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul pudra, turnat cite putin, apoi nucile trecute prin masina. Se

detalii rețetă—

Crema de cafea cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic,

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-o cratita cu lapte care clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un capac si se lasa sa stea

detalii rețetă—