Retete "creme"


Crema simpla de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de zahar ars este un desert simplu si rapid, foarte gustos si aromat. In primul rand puneti laptele la fiert

detalii rețetă—

Choux a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

100 gr unt se pun pe foc impreuna cu un pahar de lapte. Se adauga faina si se amesteca repede, apoi se ia de pe foc

detalii rețetă—

Pastrav copt cu cartofi in sos de creme fraiche, nuca si hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau treapta a 9-a la cel pe gaz. Uscati cartofii taiati felii

detalii rețetă—

Choux a la creme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se

detalii rețetă—

Cremes cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem 4 oua cu 150 g zahar pana obtinem o spuma, apoi adaugam 100 g stafide, 100 g bucati de nuci iar la urma 150 g

detalii rețetă—

Crema de branza cu mere si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a prepara crema de branza cu mere avem nevoie de branza, mere,

detalii rețetă—

Fojetaj cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se

detalii rețetă—

Cremes

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand

detalii rețetă—

Cremes American

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o

detalii rețetă—

Tort dobos cu doua creme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina.

detalii rețetă—

Cremes Jugo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta

detalii rețetă—

Cremes Kapos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul

detalii rețetă—