Retete "friptura"


Friptura de vitel cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn,

detalii rețetă—

Friptura taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca

detalii rețetă—

Friptura de porc in aluat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:15m 

Se desprind oasele (daca este cazul) de carne. Se pipereaza carnea si se pune la fript. Se reduce focul, se adauga

detalii rețetă—

Friptura inabusita de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:30m 

Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o

detalii rețetă—

Salata de vara cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de

detalii rețetă—

Bors de iepure vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira

detalii rețetă—

Salata cu oua, carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala

detalii rețetă—

Friptura la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in

detalii rețetă—

Friptura de miel invelita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine

detalii rețetă—

Friptura de miel glasata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se

detalii rețetă—

Pui la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul sirei spinarii

detalii rețetă—

Vrabioare la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se

detalii rețetă—