Retete "fripturi"


Fripturi din carne de pui cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru fripturi din carne de pui cu ciuperci puiul se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza.

detalii rețetă—

Sos vanatoresc pentru fripturi inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.

detalii rețetă—

Vinete cu usturoi la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinetele cu usturoi sunt foarte gustoase si se servesc la fripturi sau la musaca. Se pregatesc usor.

detalii rețetă—

Garnitura delicioasa pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu varza pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ardeii umpluti cu varza sunt gustosi si se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare. Va trebuie 4 kg de

detalii rețetă—

Inima de vitel umpluta pe pat de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h 

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel

detalii rețetă—

Cartofi taranesti gustosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Cartofii taranesti gustosi este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se servesc ca garnitura la

detalii rețetă—

Cotlet simplu de berbec la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de

detalii rețetă—

Cotlete de berbec la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita

detalii rețetă—

Pulpa de berbec la tava cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi,

detalii rețetă—

Rulada de vitel cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa

detalii rețetă—