33
Un preparat devenit traditional in familia noastra!
detalii rețetă—Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
detalii rețetă—Un aperitiv special pentru masa de Paste!
detalii rețetă—Eu am pofta de drob in orice perioada a anului, nu doar de Paste. Pentru ca am gasit organe de oaie, congelate, dar
detalii rețetă—Pentru prima oara am descoperit lamaita si pe loc m-am indragostit de ea. Imi place aceasta planta, la fel ca si
detalii rețetă—Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul
detalii rețetă—• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii• puneti toate bucatile intr-un castron incapator• asezonati
detalii rețetă—Cotletul de miel in crusta de ierburi este o mancare cu miel delicioasa si aspectuoasa. Carnea de miel este atat de
detalii rețetă—Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2
detalii rețetă—