28
Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de
detalii rețetă—Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna
detalii rețetă—Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si
detalii rețetă—Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care
detalii rețetă—Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin
detalii rețetă—Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost
detalii rețetă—Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se
detalii rețetă—Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se
detalii rețetă—Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Pentru prepelite la frigare se
detalii rețetă—Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la
detalii rețetă—Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se
detalii rețetă—Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune
detalii rețetă—