107
Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste
detalii rețetă—Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din
detalii rețetă—Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi
detalii rețetă—Penbtru risoto cu mancare de rinichi se pregateste orezul si se asaza intr-o forma de tabla cu gaura la mijloc,
detalii rețetă—Pentru risoto cu ficat se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet, se taie in bucatele mici ficatul si se
detalii rețetă—Pentru risoto cu sos de rosii se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbinta intr-o cratita
detalii rețetă—Pentru ardeii umpluti cu orez se spala ardeii, se scoate capacul in jurul coditei si se pre-gatesc la fel ca
detalii rețetă—Pentru pilaf de raci se fierb racii in apa cu sare. Dupa dorinta se poate adauga in apa zarzavat de supa si ceapa.
detalii rețetă—Pentru a realiza salau cu orez in aluat, sunt necesare urmatoarele ingrediente: salau, orez, unt, lapte, oua,
detalii rețetă—Chiftelutele de orez sunt usor de preparat si contin urmatoarele ingrediente: lapte, orez, unt, ulei, pesmet,
detalii rețetă—Reteta de crap cu orez este o reteta usor de realizat care se poate servi si cu salata. Are nevoie de urmatoarele
detalii rețetă—Pentru acest fel de mancare cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, ulei, smantana, mustar, tarhon si orez.
detalii rețetă—