70
Pipe rigatte cu carne si sos alb este o mancare cu paste si carne tocata de vita si porc, aceasta fiind delicioasa
detalii rețetă—Pastele cu pesto din spanac sunt delicioase si se prepara foarte repede. Se fierb pastele al-dente. Restul
detalii rețetă—Penne con carne este o mancare cu carne si paste consistenta si delicioasa, ce se poate prepara foarte simplu. Se
detalii rețetă—Pentru paste cu vinete si legume la cuptor se pun pastele la fiert, apoi se strecoara. Separat, se curata vinetele
detalii rețetă—Pentru paste lungi cu legume asortate pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei.
detalii rețetă—Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala
detalii rețetă—Pentru taitei cu sunca si sos de rosii se caleste in unt ceapa cu sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate
detalii rețetă—Pentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si
detalii rețetă—Pentru macaroane gratinate cu svaiter si smantana se fierb macaroanele intr-un vas descoperit cca 20 minute, se
detalii rețetă—Pentru budinca delicioasa de macaroane cu cascaval se fierb macaroanele, in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa
detalii rețetă—Pentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile
detalii rețetă—Pentru panglici cu sos Pesto se pune intr-un mixer patrunjelul, usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri
detalii rețetă—