119
Pentru aceasta mancare mamaliga ramasa din ajun se taie felii de un deget de groase si de marime potrivita.
detalii rețetă—Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Este usor de pregatit si este gustoasa.
detalii rețetă—Mamaliga pripita se serveste la masa langa ochiuri, branza cu smantana, topitura etc. Este gustoasa.
detalii rețetă—Pentru mamaliga simpla fiarta pune ceaunul cu apa la fiert. Separat se pregateste malaiul proaspat cernut. Cand apa
detalii rețetă—Pentru iofca se face un aluat ca de taitei. Cand foaia s-a uscat pe jumatate, se face sul si se taie in panglici
detalii rețetă—Pentru placinta cu macaroane si branza se face o foaie de placinta. Se asaza intr-o forma sau chiar intr-o cratita
detalii rețetă—Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece.
detalii rețetă—Pentru spaghetele in forma se face un aluat din faina, untura, un galbenus, apa, sare, cu care se imbraca o forma
detalii rețetă—Pentru macaroane cu branza la cuptor se fierb 3 l apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, se da drumul
detalii rețetă—Pentru macaroanele cu branza se fierb 3 l apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, se da drumul macaroanelor, rupte
detalii rețetă—Pentru risoto cu sos de rosii se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbinta intr-o cratita
detalii rețetă—Pentru mancare de hribii ciupercile uscate se aleg cu foarte mare grija, sa nu aiba viermi. Se spala in cateva ape
detalii rețetă—