Retete "mancare fara carne"


Mancare de varza cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de varza cu taitei se taie ca fideaua o varza dulce si se pune intr-o cratita cu o lingura de

detalii rețetă—

Varza rosie inabusita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru varza rosie inabusita se taie o varza rosie ca fideaua. Separat se prajeste o ceapa taiata marunt in untura.

detalii rețetă—

Varza de Bruxelles cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru varza de Bruxelles cu branza se fierbe varza in apa multa, se scurge. Se unge cu unt o forma rezistenta la

detalii rețetă—

Varza de Bruxelles cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru varza de Bruxelles cu unt se alege varza cat mai mica, dearece aceasta este tanara. Se curata de frunzele

detalii rețetă—

Conopida gustoasa cu ciuperci la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru conopida cu ciuperci la cuptor se fierbe o conopida frumoasa in apa cu sare. Cand este gata, se desfac

detalii rețetă—

Conopida la cuptor cu branza si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru conopida la cuptor cu branza si smantana se spala o conopida frumoasa si se fierbe. Se bat ouale, se

detalii rețetă—

Conopida gustoasa la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru conopida la cuptor se desface o conopida, mare, frumoasa, se rup buchetele, se taie la fiecare codita si

detalii rețetă—

Conopida cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru conopida cu unt se aleg conopide cu floare alba si frumoasa. Se taie coada cat mai aproape de capatana. Se

detalii rețetă—

Mancare de vinete cu rosii si ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de vinete cu rosii si ardei se taie rosiile felii. Se asaza un rind pe fundul cratitei, apoi se

detalii rețetă—

Vinete portugheze cu rosii si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru vinetele portugheze cu rosii si branza se aleg vinete mijlocii, se taie felii de 1 cm grosime. Se oparesc,

detalii rețetă—

Vinete umplute la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru vinetele umplute la cuptor se aleg vinete potrivit de mari. Dupa ce s-a taiat capatul dinspre coada, se taie

detalii rețetă—

Vinte cu branza la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru vinetele cu branza la cuptor se prajesc vinetele ca pentru “Vinete grecesti” si se prajesc in unt sau

detalii rețetă—