89
Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la
detalii rețetă—Am luat un pui dolofan pentru rotisor cam de 1.4 kg. Intr-un castronel de circa 250- 300 ml am facut
detalii rețetă—1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata. 2. Nucile de acaju
detalii rețetă—1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta
detalii rețetă—Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l
detalii rețetă—Am curatat broccoli, am taiat ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar boabele de naut clatite cu apa rece si puse
detalii rețetă—Marinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai
detalii rețetă—Pentru peste marinat cu legume asortate se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau,
detalii rețetă—Pentru muschi de vaca cu smantana la cuptor prepararea muschiului de vaca se face in doi timpi si anume: se prepara
detalii rețetă—Pentru marinata cu stavrid pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se scurge de apa. Ceapa, morcovii si
detalii rețetă—Pentru marinata cu crap pestele se curata, se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie
detalii rețetă—Marinata din peste este o mancare cu peste delicios. Pestele se curata, se portioneaza, apoi se pune intr-o cratita
detalii rețetă—