92
Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea
detalii rețetă—1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt
detalii rețetă—Strugurii murati pot fi o surpriza foarte placuta pentru oaspetii dumneavoastra. Poate fi o alternativa foarte buna
detalii rețetă—Ardeii umpluti cu varza sunt niste muraturi delicioase, numai bune iarna. Urmand aceasta reteta am umplut ardei si
detalii rețetă—Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate
detalii rețetă—Gogosarii in zahar si otet sunt foarte gustosi si se pun la borcan pentru iarna. Pentru acestia aveti nevoie doar
detalii rețetă—Vinetele cu gogosari sunt gustoase iare pentru aceasta reteta va trebuie 3 kg vinete, 2 kg gogosari.
detalii rețetă—Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea
detalii rețetă—Pentru salata vinegreta va trebuie 2 kg ardei, 2 kg gogosari, 3 bucati de telina. Se pregateste usor si este
detalii rețetă—Pentru salata de toamna gustoasa aveti nevoie de 3 kg gogonele, 3 kg gogosari sau ardei, 1 kg morcov.
detalii rețetă—Salata de toamna cu legume se pregateste usor. Pentru aceasta ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de
detalii rețetă—Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
detalii rețetă—