Retete "peste cu ceapa"


Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie

detalii rețetă—

Salata de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata rosiile si se taie fideluta. Se presara peste ele sarea si piperul dupa gust impreuna cu uleiul. Se toaca

detalii rețetă—

Peste a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata se solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Intre timp se pun la calit in ulei ceapa si

detalii rețetă—

Salau cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile

detalii rețetă—

Pastrav rasol

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia

detalii rețetă—

Felii de crap cu condimente

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Presara feliile de peste cu sare, piper macinat si condimente pentru grill. Aseaza-le strans una langa cealalta

detalii rețetă—

Crap umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste

detalii rețetă—

Somn cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Somnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in

detalii rețetă—

Gulas la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceaunul se unge cu unsoare rece, se aseza la fund osul, peste asta vine un strat de carne taiata cubulete. Peste

detalii rețetă—

Peste cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Somnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in

detalii rețetă—

Felii de peste cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i

detalii rețetă—

Carne de vanat cu prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si

detalii rețetă—