239
Faina se amesteca cu praful de copt, 1 lingura de smantana si un praf de sare. Se bate un ou si jumatate din el se
detalii rețetă—Intai pregatim blatul. Din albusurile de ou batem o spuma tare, adaugam cu grija, pe rand, galbenusurile, apoi
detalii rețetă—Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie.
detalii rețetă—Se amesteca faina, margarina, galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa
detalii rețetă—Amestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi,
detalii rețetă—Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in
detalii rețetă—Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul
detalii rețetă—Se amesteca faina, margarina, galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa
detalii rețetă—Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute
detalii rețetă—Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina
detalii rețetă—Batem spuma albusurile. Amestecam bine restul ingredientelor si incorporam spuma. Cocem intr-o tava unsa cu unt si
detalii rețetă—Se framanata totul( in afara de branza),praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si la sfarsit se imparte
detalii rețetă—