Retete "prajitura cu branza"


Prajitura cu branza si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam aluatul si il impartim in doua. Jumatate din aluat il razuim si turnam deasupra lui umplutura. Apoi

detalii rețetă—

Prajitura fina cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina.

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru blat: Se amesteca faina cu un praf de sare si se aseaza pe planseta, se face o gropita la mijloc. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Spalam lamaia cu apa fierbinte, o stergem si radem coaja apoi stoarcem sucul. Se incinge cuptorul la 220 grade.

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

1. Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc. 2. Aici se toarna drojdia dizolvata in lapte

detalii rețetă—

Vargabeles(Prajitura cu branza)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

1. Se amesteca toate ingredientele de mai sus si aluatul rezultat se pune pe o farfurie. Intre timp, fie se face

detalii rețetă—

Prajitura cu branza dulce si budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa

detalii rețetă—

Prajitura cu branza de vaci si capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca intr-un castron branza de vaci cu 100 g de zahar si cu esenta de migdale. Se inmoaie foile de gelatina

detalii rețetă—

Prajitura cu branza pentru cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Rezulta doua bucati. Malaxare: in cuva malaxorului se adauga 250 g faina, zaharul, drojdia si sarea. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min.

detalii rețetă—