Retete "punch"


Prajitura cu spuma si punch

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Sfaramam untul pentru aluat in faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam zaharul, galbenusurile si 1,5 dl de

detalii rețetă—

Punch cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca toate ingredientele foarte bine si amestecul se pune la rece. La servire se pot pune si fructe

detalii rețetă—

Feli de punch cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecam ingredientele pentru aluat, adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de framantat. Il impartim in

detalii rețetă—

Punch de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici È

detalii rețetă—

Punch de trandafiri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Pune petalele impreunã cu paharul de brandy si jumãtate de sticlã de vin alb sec intr-un vas de punch.

detalii rețetă—

Punch de nectarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

1. Se aleg fructele proaspete bine coapte, se spala si se curata de samburi. 2. Se spala bine lamaile sub jet

detalii rețetă—

Punch cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste intr-o oala curata pe foc mic zahar cu apa. Se adauga romul, cognacul, iar cand e gata sa clocoteasca,

detalii rețetă—

Punch de ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca zaharul cu ceai, pina ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se

detalii rețetă—

Punch indian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu

detalii rețetă—

Punch la gheata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pina se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc

detalii rețetă—

Punch rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama

detalii rețetă—

Punch de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da

detalii rețetă—