95
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se
detalii rețetă—Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza
detalii rețetă—Pentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se
detalii rețetă—Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde
detalii rețetă—Pentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si
detalii rețetă—Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si
detalii rețetă—Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de
detalii rețetă—Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile
detalii rețetă—Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul
detalii rețetă—Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se
detalii rețetă—Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se
detalii rețetă—Ciorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina,
detalii rețetă—