27
Pentru mancarea de rinichi se curata rinichii de pielita, se spala in mai multe ape, se taie in doua in lungime,
detalii rețetă—Pentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand
detalii rețetă—Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza,
detalii rețetă—Un rinichi de vaca se curata de grasime, se opareste bine si se prepara sote cu o lingura unt. Ouale se bat si se
detalii rețetă—Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste
detalii rețetă—Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie
detalii rețetă—Se curata si se oparesc rinichii cu apa clocotita, dupa care se tin in apa rece o ora. intr-o cratita
detalii rețetă—Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece,
detalii rețetă—Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si
detalii rețetă—Se curata rinichii de grasime, se taie in doua pe lung si se pun pentru o ora in apa rece. Se arunca apa,
detalii rețetă—Se curata 2-3 rinichi de vitel, se taie felii de 5-6 milimetri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine
detalii rețetă—Se spala in mai multe ape inima si rinichii, ficatul se sterge cu o cirpa umeda. Ceapa taiata se inabusa cu uleiul.
detalii rețetă—