Retete "reteta de perisoare"


Ciorba de perisoare a la grec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu

detalii rețetă—

Bors de vita cu perisoare, dres cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se

detalii rețetă—

Perisoare din carne tocata cu smintina si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare de vaca si porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se fierbe zeama de varza impreuna cu ½ -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Prepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba

detalii rețetă—

Supa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus,

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare,

detalii rețetă—

Perisoare cu smintina in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se

detalii rețetă—