124
Pentru crochete de cascaval in pesmet se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros, din unt
detalii rețetă—Pentru crochetele simple de gris se toarna grisul in apa sau in laptele care clocoteste. Se pune sare. Se fierbe
detalii rețetă—Pentru crochetele de carne, carnea fiarta, ramasa de la rasol, se da prin masina. Se prajeste apoi cu o lingura de
detalii rețetă—Placintele de dovlecei fac parte din aperitivele cu legume delicioase. Ingredientele de baza ale retetei sunt:
detalii rețetă—Pentru realizarea crochetelor de gris sunt necesare urmatoarele ingrediente: gris, faina, ou, lapte, unt, untura.
detalii rețetă—Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe
detalii rețetă—Aceste crochete de curcan se prepara rapid si sunt un aperitiv delicios. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti
detalii rețetă—Crochetele de cartofi cu mustar si somon afumat se prepara foarte usor si sunt un aperitiv gustos. Aceasta reteta
detalii rețetă—Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
detalii rețetă—Se fierbe zarzavatul intreg, apoi se taie in cuburi mici si se amesteca impreuna cu sosul preparat din faina, unt
detalii rețetă—Se curata varza de cotoare, se pune la fiert in apa cu sare, apoi se scurg foile, se ruleaza si se taie in
detalii rețetă—Se punc iupercile la fiert in 500 ml apa. Apoi se calesc in unt, ceapa, orezul si ciupercile maruntite. Se adauga
detalii rețetă—