Retete "retete cu carne de rata"


Rata la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru reteta de rata la cuptor aveti nevoie de carne de rata, mere, ceapa, rozmarin, suc de lamaie, sos cu miere

detalii rețetă—

Mancare din carne de gasca cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca

detalii rețetă—

Sarmale cu varza acra

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata carnea de pielite, se taie felii si se da prin masina de tocat impreuna cu cepele curatate si cartofii

detalii rețetă—

Piept de pui estival

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar

detalii rețetă—

Supa de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400

detalii rețetă—

Papricas de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata

detalii rețetă—

Ciorbă de miel reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ciorbă de miel reţetă. Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem

detalii rețetă—

Drob de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Cotlete impanate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop

detalii rețetă—

Miel cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se

detalii rețetă—