93
Amestecam castanele cu zahar pudra si zahar vanilat, apoi cu galbenusurile de ou. Batem albusurile cu putina sare,
detalii rețetă—Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem
detalii rețetă—Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se
detalii rețetă—Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul,
detalii rețetă—Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita,
detalii rețetă—Blatul. Se freaca bine untul, se amesteca cu galbenusurile, cafeaua pudra, zaharul pudra, castanele si albusurile
detalii rețetă—Se bat albusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga castanele date prin masina (dupa ce au fost fierte si curatate)
detalii rețetă—Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga jumatate din albusurile nebatute care au ca scop
detalii rețetă—Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de
detalii rețetă—Blatul. Se amesteca jumatate de ora galbenusurile cu zaharul, coaja si zeama de la o lamaie pana se face totul
detalii rețetă—Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina
detalii rețetă—Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date
detalii rețetă—