93
Blatul. Se fierb castanele, se curata si se dau prin masina. Se iau din cantitate 6 linguri si se pun intr-o
detalii rețetă—Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, scortisoara, castanele fierte bine, curatate
detalii rețetă—Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si
detalii rețetă—Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile
detalii rețetă—Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem
detalii rețetă—Se inmoaie chiflele in lapte. Castanele se fierb, se curata si se paseaza, apoi se adauga carnea tocata, chiflele
detalii rețetă—Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine,
detalii rețetă—Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se
detalii rețetă—Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul
detalii rețetă—Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu
detalii rețetă—Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de
detalii rețetă—Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura
detalii rețetă—