1914
De Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.
detalii rețetă—O idee minunata de aperitiv la masa de Pasti cand ii ai pe toti alaturi! Bunatati de Pasti!:x
detalii rețetă—O bunatate....uleiul de dovleac la aceasta reteta i-a dat un plus de savoare si o culoare verzuie...nu stiu cat se
detalii rețetă—Fragede, cremoase, de efect pentru o masa festiva, aceste cosulete aperitiv se fac usor si din ingrediente
detalii rețetă—Plăcintă cu aluat fraged, brânză, cârnăciori, şuncă ţărănească, frunze de ceapă verde, decorată cu
detalii rețetă—Nelipsita de la masa de Paste, un deliciu rumenit....
detalii rețetă—Mereu ne gandim ce sa punem pe masa de sarbatori, asa ca am facut o serie de aperitive gustoase si rapide.
detalii rețetă—Cine spune ca sarmalele de post nu sunt bune, poate nu a incercat reteta asta. Important este sa alegi o varza buna
detalii rețetă—Este o reteta simpla invatata de la o prietena de-a mamei mele de care m-am indragostit pe loc
detalii rețetă—Supa crema de cartofi este unul din preparatele mele de suflets si azi iti arat ca si tu poti face aceasta supa
detalii rețetă—Astazi iti voi arata un preparat foarte similar cu omleta, doar ca mult mai gustos si mai bogat in ingrediente:
detalii rețetă—Azi iti arat un mod revolutionar de a gati! Sous Vide Supreme este singurul aparat din lume ce foloseste apa ca si
detalii rețetă—Azi te-nvat sa pregatesti niste chiftelute care te vor da pe spate de-a dreptul. Snack-ul perfect pentru o
detalii rețetă—Iata cum poti sa pregatesti un preparat vegetarian extrem de rapid si de gustos, la wok.
detalii rețetă—Astazi te-nvat sa-ti pregatesti un snack de weekend, perfect pentru zilele in care nu vrei sa te stresezi gatind.
detalii rețetă—Risotto-ul poate fi pregatit in nenumarate feluri, iar eu am ales sa gatesc unul cu mai multe tipuri de ciuperci.
detalii rețetă—Chiftelutele de legume aromate si cu putine grasimi, sunt o alegere minunata pentru un pranz sanatos!
detalii rețetă—Iata o reteta delicioasa, simpla si fara grasimi! Crochete rumene din conopida, coapte in cuptor, aromate si numai
detalii rețetă—Ratatouille este un preparat traditional din sudul Frantei, foarte asemanator cu ghiveciul nostru de legume.
detalii rețetă—