188
Un preparat care este vedeta la noi pe masa, mai ales iarna!
detalii rețetă—Un preparat devenit traditional in familia noastra!
detalii rețetă—O combinatie reusita intre carnea de miel si ghimbir
detalii rețetă—Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
detalii rețetă—Un aperitiv special pentru masa de Paste!
detalii rețetă—O reteta perfecta pentru masa de Paste!
detalii rețetă—Nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste o friptura buna, frageda si aromata. Pentru ca asa a fost aceasta pulpa
detalii rețetă—Eu am pofta de drob in orice perioada a anului, nu doar de Paste. Pentru ca am gasit organe de oaie, congelate, dar
detalii rețetă—Pentru prima oara am descoperit lamaita si pe loc m-am indragostit de ea. Imi place aceasta planta, la fel ca si
detalii rețetă—Astazi iti arat cum sa-ti usurezi munca-n bucatarie pregatind un stufat de miel.
detalii rețetă—Pulpa de miel este nelipsita de pe masa romanilor in perioada Pastelui, tocmai de-asta iti voi arata cum s-o
detalii rețetă—