Retete "retete de ciorbe"


Ciorba de loboda cu omleta

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara

detalii rețetă—

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 34m 

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu

detalii rețetă—

Ciorba de loboda

portii reteta 9 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

O ciorba usoara si minunata de primavara!!!

detalii rețetă—

Ciorba de porc cu legume

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 

Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai

detalii rețetă—

Ciorba ardeleneasca de perisoare

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:30m 

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita.

detalii rețetă—

Ciorba de aripioare, cu spanac verde

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 40m 

Vitamine, sanatate in farfurie pentru zile geroase!

detalii rețetă—

Ciorba de legume acrita cu zarzare

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 

Este o ciorba plina de legume de sezon, o ciorba gustoasa si hranitoare! Se poate servi atat calda cat si rece, e

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare din carne de pui

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu

detalii rețetă—

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 40m 

O ciorba cu multe....multe legume calite!

detalii rețetă—

Suc de rosii

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
gatire reteta 3h:30m 

Ideal pentru iarna, pentru mancaruri, sosuri, ciorbe!

detalii rețetă—

Supa din oase de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 

Supa din oase de vitel este delicioasa. Oasele rumenite inainte la cuptor dau o aroma si o savoare deosebita

detalii rețetă—