Retete "rosii cu carne"


Rosii umplute cu carne de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot

detalii rețetă—

Rosii umplute gustoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de paine prin masina de tocat.

detalii rețetă—

Chiftele gustoase cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru chiftele cu sos de rosii se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. Odata cu carnea, se da prin

detalii rețetă—

Chiftele cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu

detalii rețetă—

Rosii coapte, umplute cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita.

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne tocata si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata,

detalii rețetă—

Ciorba de rosii cu carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala carnea, apoi se pune la fiert in apa rece cu sare. Se inlatura spuma, atunci cand e aproape

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa

detalii rețetă—

Rosii umplute cu slanina si carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura.

detalii rețetă—

Rosii cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.

detalii rețetă—

Rulouri din carne de vitel cu sos picant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Rosiile se taie fasii. Se aseaza intr-o cratita cu vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul. Carnea se

detalii rețetă—