Retete "saratele"


Saratele din aluat 'plamadit'

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se face un aluat din 500 grame faina, 250 grame unt topit, un varf de cutit de sare, un ou intreg si 30 grame

detalii rețetă—

Saratele cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de

detalii rețetă—

Saratele simple

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge

detalii rețetă—

Saratele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Important este sa fie cantitati egale de faina, margarina si brinza, se framinta aluatul si se puna la rece o

detalii rețetă—

Saratele cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se maesteca 1/4 kg. faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura

detalii rețetă—

Saratele cu chimen

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o

detalii rețetă—

Saratele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde

detalii rețetă—

Saratele cu smintina si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se

detalii rețetă—