30
Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit
detalii rețetă—Se fierb scoicile timp de 7-8 minute, amestecand continuu. Se scot din cochilii dupa ce se racesc. Se pune intr-o
detalii rețetă—Somonul se fierbe la foc mic. Crevetii se prajesc bine. Racul se baga la cuptor, impreuna cu scoicile, ca sos avand
detalii rețetă—Se pune intr-o cratita untul. Dupa ce sa topit se adauga usturoiul taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se
detalii rețetă—Se caleste ardeiul in ulei, se adauga si usturoiul, si se lasa 3-5 minute. Se pun apoi intr-un vas si se adauga
detalii rețetă—Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se
detalii rețetă—