81
Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana
detalii rețetă—Carnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din
detalii rețetă—Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce
detalii rețetă—Se curata ceapa si se taie normal, se pune la unduit cu legumele, sarea, vegeta si un pic de piper, si la sfarsit,
detalii rețetă—Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind
detalii rețetă—Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se
detalii rețetă—Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu
detalii rețetă—Se topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa
detalii rețetă—Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se
detalii rețetă—Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga
detalii rețetă—Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se
detalii rețetă—Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate
detalii rețetă—