Retete "sos pentru carne"


Sos de tarhon cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de tarhon cu smantana tarhonul se curata, se spala si se taie mai mare. Faina se cerne, se dizolva in 50

detalii rețetă—

Sos de smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se

detalii rețetă—

Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos picant din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de

detalii rețetă—

Sos bernez din oua si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se

detalii rețetă—

Sos de mustar ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca

detalii rețetă—

Sos de mere cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de mere cu smantana merele se spala, se curata de coaja si seminte, se taie felii subtiri si se tin in

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se

detalii rețetă—

Sos de macris cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt.

detalii rețetă—

Sos Madera din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Madera sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper, sare si se fierbe 3-4 minute. Dupa ce a

detalii rețetă—

Sos de hrean cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml

detalii rețetă—

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul

detalii rețetă—