Retete "sos pentru carne"


Sos vanatoresc pentru fripturi inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa

detalii rețetă—

Sos de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se

detalii rețetă—

Sos brun (Spaniol)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii,

detalii rețetă—

Sos alb picant cehoslovac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se

detalii rețetă—

Sos de unt Maitre D’Hotel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si

detalii rețetă—

Sos Remoulade pentru peste, oua sau carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se

detalii rețetă—

Sos alb Chaud-Froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se

detalii rețetă—

Sos Poulette

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa

detalii rețetă—

Sos pentru vanat cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine,

detalii rețetă—

Sos de usturoi si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se

detalii rețetă—

Sos simplu de usturoi cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de usturoi se serveste cu oua moi sau rasol de vita, vitel sau pasare sau cu ficat prajit. Folosim o legatura

detalii rețetă—