Retete "sos pentru peste"


Sos brun (Spaniol)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii,

detalii rețetă—

Sos alb cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se

detalii rețetă—

Sos verde pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc

detalii rețetă—

Sos de unt Maitre D’Hotel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si

detalii rețetă—

Sos tartar cu patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si

detalii rețetă—

Sos Remoulade pentru peste, oua sau carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se

detalii rețetă—

Sos Ravigot cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt

detalii rețetă—

Sos de lamaie (a la grec)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de lamaie lamaia se spala si se extrage sucul. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Uleiul

detalii rețetă—

Sos tartar cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte

detalii rețetă—

Sos remulat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga

detalii rețetă—

Sos Ravigotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza

detalii rețetă—

Sos crema cu frisca si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste

detalii rețetă—