94
Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia
detalii rețetă—Curatam coaja de pe mugurii de bambus si ii fierbem 40 minute cu 1-2 ardei chili care ii iau gustul amarui. Cei
detalii rețetă—Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se
detalii rețetă—Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste
detalii rețetă—Dupa gust sau dupa apetit, se amesteca o cantitate potrivita de maioneza cu zahar pudra pentru a obtine un sos cu
detalii rețetă—Mustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc. Totul se fierbe 15
detalii rețetă—Cus-cusul se pune la fiert pentru 8 minute; coriandrul si ienibaharul se fierb separat in putina apa, care pe urma
detalii rețetă—Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute, se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert
detalii rețetă—Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in
detalii rețetă—Rosiile se taie fasii. Se aseaza intr-o cratita cu vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul. Carnea se
detalii rețetă—Limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou. Telina, morcovii si ceapa se curata, se spala
detalii rețetă—Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bate putin si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se
detalii rețetă—