Retete "sos picant"


Telina pane cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata telinele, se fierb intregi in apa clocotita cu sare, se scurg si se taie felii grosute. Se inmoaie in ou,

detalii rețetă—

Cotlete cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau

detalii rețetă—

Carne de vaca cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si castraveti acri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale rascoapte se curata si se taie felii rotunde. Se asaza pe o farfurie, unele peste altele, iar deasupra se

detalii rețetă—

Oua cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si

detalii rețetă—

Sos picant cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei

detalii rețetă—

Salata de rosii si ardei grasi cu maioneza picanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul

detalii rețetă—

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de

detalii rețetă—

Sos picant cu castraveti murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se

detalii rețetă—

Pui cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si

detalii rețetă—