Retete "tocana de legume"


Tocana de orez cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare

detalii rețetă—

Tocana de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tocana de legume aveti nevoie de 1 kg de ceapa, care se taie pestisori si se caleste intr-un litru de ulei.

detalii rețetă—

Tocana de legume cu piept de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tocana de legume cu piept de porc este o reteta recomandata de culinar.ro pentru masa de pranz. Necesita pentru

detalii rețetă—

Tocana de pasare cu mamaliguta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion,

detalii rețetă—

Tocana de vinete cu dovlecei si mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tocana de vinete cu dovlecei si mazare se prepara rapid si usor. Aceasta mai contine ceapa, faina, usturoi, sos de

detalii rețetă—

Tocana de legume cu paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si

detalii rețetă—

Tocana de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cartofii se curata si se taie cuburi iar apoi se fierb in apa clocotita timp de 5 minute. Separat, se caleste ceapa

detalii rețetă—

Tocana de legume la ceaun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi

detalii rețetă—

Carne de miel cu tocana de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape

detalii rețetă—

Carne de berbec cu tocana de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:45m 

Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in

detalii rețetă—