239
Blatul. Se freaca zaharul pudra cu 3 galbenusuri. Se bat bine 5 min, se adauga migdale pisate si galbenusul urmator
detalii rețetă—Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile
detalii rețetă—Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora. Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de
detalii rețetă—1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul
detalii rețetă—Se taie blatul in 3. Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu
detalii rețetă—1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se
detalii rețetă—Pentru blat se bat albusele spuma tare, se adauga apa si se continua sa se bata. Dupa aceea se adauga zaharul si
detalii rețetă—Se unge si se tapeteaza o cratita mai inalta cu ulei, hartie iar ulei si faina. Se separa albusurile de
detalii rețetă—Preparare crema 1. Se toarna laptele intr-un vas, se adauga vanilia, se aduce la fierbere si se da deoparte,
detalii rețetă—Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii
detalii rețetă—Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la
detalii rețetă—