43
Bucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se
detalii rețetă—Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se
detalii rețetă—Se taie varza in jumatati si, daca este prea acra, se pune in apa calda, unde se lasa 15 - 20 de minute, dupa care
detalii rețetă—Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu ulei, amestecind pina se moaie.
detalii rețetă—Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii potrivite. Varza acra se lasa doua ore la desarat in apa,
detalii rețetă—Pentru ca sa faceti taiatei cu varza calita se curata si se toaca varza, se presara sare si se lasa pe planseta 15
detalii rețetă—Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o
detalii rețetă—